Evenementen & catering

'Evenementen draaien op publiek, maar niet alleen op bezoekersaantallen. Een gast die zich écht welkom voelt blijft langer en geeft meer uit. Eerste klas meubilair werkt daarbij als een hartelijke handdruk van de gastheer.'

 

 
FoldTable tilt uw evenement op een hoger niveau
Als professionele organisator laat u zo weinig mogelijk aan het toeval over. FoldTables geven u veel zekerheid: Uw catering-afdeling ziet er aantrekkelijk uit, een eerste vereiste voor de zo belangrijke omzet in consumpties. Met FoldTables straalt u professionaliteit uit.
 

FoldTables blijven staan waar u ze neerzet
- Beter overzicht
- Verzorgde uitstraling van het evenement
- Veiliger bij indoor evenementen
- Zitplaatsen zijn altijd compleet
- Geen schade door verlies of diefstal

Bierfeest in de "Radstake". Voorheen werden hier losse biertafels en losse banken gebruikt, op last van de brandweer moesten deze allemaal bevestigd worden aan de vloer. FoldTables hebben hier voor een enorme arbeidsbesparing gezorgd. Zoals u ziet, de ober houdt altijd een vrije doorgang.

 

Overal stabiel, zelfs op het natte gras
Het onderstel van een FoldTable heeft een breed draagvlak, bovendien kan het geheel iets 'torderen'. Super stabiel op een drassige ondergrond, in het mulle zand of op ongelijke bestrating.

 

Lowlands: de oorsprong
Er was eens een tijd zonder FoldTables....
Gasten gebruikten de losse bierbankjes heel 'creatief': In het beste geval verplaatsten zij hun bankje naar een bevriende biertafel, of naar de camping. In het slechtste geval werd er een gezellig kampvuur mee aangestoken...De bankjes bleken in veel gevallen niet sterk genoeg voor 5 stevige jongens op 'n rij.
De directe schade voor de organisatie was ieder jaar groot. Maar de indirecte schade was nog veel erger: een tekort aan zitplaatsen leidde tot een directe afname in de verkoop van eten en drank. Aangezien er nog geen evenementenmeubilair op de markt was dat aan alle "lowlandseisen" voldeed, is begonnen aan de ontwikkeling van FoldTable.

14 jaar ervaring
Intussen is de FoldTable 14 jaar in productie. De constructie wordt met de opgedane ervaringen telkens verbeterd en is nu het meest gebruikt op toonaangevende evenementen in binnen- en buitenland.

Recreatie

Campings
FoldTables zijn ideaal als knutseltafels in de animatieruimte: De ruimte blijft overzichtelijk en er is geen herrie van schuivende stoelen . Gebruikte materialen als lijm, klei, vetkrijt of stiften zijn gemakkelijk te verwijderen van het harde en gladde tafeloppervlak. Is er een disco-avond in dezelfde ruimte? In een handomdraai zijn de FoldTables ingeklapt en in een hoek opgestapeld of weggereden.

Zwembaden & Sporthallen
De kunststof poten zijn veilig voor uw kostbare vloeren en voor de blote voeten van uw gasten. FoldTables worden veel gebruikt voor verjaardagsfeestjes binnen sportcomplexen. Op één buggy rijdt u 4 FoldTables tegelijk uit de berging, dit zijn 40 kinder-zitplaatsen!

Horeca

Met FoldTables heeft u het maximaal aantal zitplaatsen per m². En u bent geen tijd meer kwijt met het "ordenen" van losse tafels en stoelen. Met FoldTables nemen uw klanten een actieve houding aan, wat uitnodigt tot eten en drinken. Ook kunt u FoldTables gebruiken voor de piekmomenten en evenementen bij uw zaak. In een handomdraai beschikt u over extra zitplaatsen.

Het is mogelijk in het tafelblad een parasolgat te maken. Deze zit er niet standaard in.